петък, 21 юни 2013 г.

Платени форумни интриганти в атака





Забелязах, че някои хора твърдо се придържат към максимата “Целта оправдава средствата” и наистина не подбират лъжите си.

Всички признават, че предлагането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС почти уби БСП, а падне ли сегашното правителство, единствената алтернатива е ГЕРБ. Това е уплашило престъпните елементи и веднага са сътворили нечувана конспирация – всъщност Бойко Борисов бил предложил Пеевски, за да предизвика масовите шествия. Hе само го предложил, а дори го наложил на горкия Станишев, който пък от своя страна направо си умира да се съветва точно с бившия премиер.

Същите форумни интриганти пласират и друга налудничава теза. Внимавайте да не паднете: Бареков хвърлял всички сили за да плюе по ГЕРБ не поради друга причина, а по поръчка на Борисов – за да го изкара жертва/!!!!!/.

Като чета такива фантасмагории започвам да се чудя дали някои хора не се занимават с това по цял ден – да измислят все по-странни и шокиращи глупости. Може би искат да привлекат вниманието. Вероятно го правят под въздействието на лекарства или наркотици. Bъв всеки случай лудостта им е очевидна.

Също така съм сигурен, че част от въпросните интриганти получават пари за да фантазират. Само не разбирам защо не се придържат към някакви по-реалистични факти, между които да пъхнат измишльотините .

Някои "разкрития" за толкова шокиращи и невъзможни, че получават присмех дори от граждани, които откровено мразят ГЕРБ.

После не се чудете защо хората гледат с насмешка на разни световни конспирации и други подобни. Аз самият виждам някои глобалнo дирижирани процеси, но те адски много олекват, когато поставят до тях откровената лудост на дрогирани драскачи, чиито творения не могат да претендират за нещо повече от кръчмарско философстване.




Няма коментари:

Публикуване на коментар