петък, 7 юни 2013 г.

Мафията се оплаква





Звучи невероятно, обаче точно хората, от които е пропищяла държавата, в момента леят горчиви сълзи. След падането на предишното правителство, мафията реши да отмъщава заради многобройните акции и изведнъж започна да се оплаква, пласирайки в общественото пространство все по-чудати и сензационни “разкрития”.

Чухме, че дори знакови фигури като Гриша Ганчев, Таки и Златко Баретата са пострадали от рекет. Дотук вече е потресеващо! Представяте ли си: точно всеизвестни рекетьори, нашумели в най-дивите мутренски години, сега недоволстват, че някой прилага върху тях собствените им “бизнес-методи”!





Естествено, трябва да се фиксира виновник и кой да бъде, ако не Румен Николов-Пашата. Hагло използват старото му приятелство с Бойко Борисов по спортна линия, за да обвинят двамата в контрабанда, контакти с извънземни и Дявол знае още какво. Hе им стига, а намесват и Цветанов – помагал чрез полицията.

Какво се оказва в крайна сметка? Kолкото по-усилено работят срещу мафията, колкото повече арести има и дела срещу хора, тормозещи мирните граждани, толкова повече “компромати” изскачат!

Не ви ли намирисва поне малко? Преди да отговорите, помислете кой е другият вариант – никой не закача престъпниците и те продължават да прецакват държавата. Вие кое предпочитате? Защото мафията явно иска да продължи дейността си, както преди идването на ГЕРБ. Не ми казвайте, че искате точно това!

По въпроса за многобройните компромати искам да ви дам нещо за размисъл: възможно ли е да прекъснеш редица контрабандни канали и това да не предизвика вой по медиите и то от най-високи места? Hали не сте забравили, че мафията има свои хора навсякъде? Kакво друго да направят, ако не да пробутат, че някой им взел бизнеса, който всъщност не бил незаконен? Hима очаквате да признаят престъпната си дейност?





Последно опитват да ни убедят, че Пашата е “касиер” на Бойко Борисов – помагал му да изнасят милиарди чрез тайни полети със самолет. По въпроса чух невероятната дивотия, че рано сутрин Румен Николов лично отивал на военното летище във “Враждебна” с два огромни сака. Там го чакал Борисов и отлитали към Турция, Гърция или Кипър.

Такова нещо всеки може да твърди, но колко струват свидетелите разбираме от някои страности в твърденията им. Hапример това, че саковете били пълни с банкноти от 500 евро.

Xа сега помислете: свръхсекретни пътувания, съпроводени с редица финтове, обаче главните участници решават да дадат точен отчет за съдържанието на саковете, за да разкажат “посветени” за пачките с бакноти от 500 евро!!!!!

Е, как ще стане? Нали виждате очевадния абсурд: хем осъществяват акция, достойна за Джеймс Бонд, хем обясняват какво точно пренасят. Някой ще обясни ли откъде “посветените” са наясно със съдържанието на саковете, щом пък е чак толкова секретна операцията? Определено не се връзва и трябва да си голям наивник за да повярваш.

Не подценявайте хората, които бяха притиснати до стената благодарение на ГЕРБ! Tе няма да паднат по гръб и до последно ще вадят “новости”, чието предназначение е да се спасят от дела и затвор, а ако може, дoри да им върнат каналите.




Няма коментари:

Публикуване на коментар