вторник, 1 октомври 2013 г.

Мишо Шамара обиди брутално Тервел Пулев



До снощи не бях гледал нито едно издание на настоящия VIP Брадър, но този път не пропуснах. По съвпадение или не веднага забелязах, че Мишо Шамара достойно защитава репутацията си на глупав и нахален човек, правейки всичко възможно да е център на вниманието. Иска да е нещо като шеф на Къщата, компетентен по всеки въпрос. Даже и се сърди, ако не му сваляш шапка. Да го пита човек откъде и на какво основание вади такова неподплатено с нищо самочувствие?!


  
    Хубавец на всичкото отгоре :)) 

Благодарение на участието му в шоуто разбрахме, че при всичките си общоизвестни недостатъци Биг Ша има един непознат – хърка като звяр. Може би хората си представят нещо приглушено, обаче ако видим реакциите на останалите, явно става дума за онова, на което викат “грохот”. Hе съм го преживял лично, ама от препатили съм слушал, че с такъв човек не може да се спи в едно помещение. То е не само звук, а и вибрации.

При това положение редно е Мишо да се извини на останалите и да отиде далече от тях. Tакива хора трябва да бъдат изолирани, понеже е върхът на абсурда всички останали да ходят с подпухнали очи заради един. Влизаме му в полoжение, проблемът е сериозен, но в крайна сметка нека отвърне със същото. Все пак той създава неудобства на другите, а не обратното.

Какво стана на практика? След като дни наред участниците възпитано са чакали рапъра сам да се сети, че не може да продължава така, в един момент Тервел Пулев замеря Шамара с джапанка – дано млъкне. Не е цивилизовано, обаче е разбираемо за човек, който от доста време не е спал нормално. 


 

На следващия ден Биг Ша се прицелва в Пламен, мислейки че той го е замерял. Обещава да му счупи носа. Естествено, бързо забравя тази стратегия, разбирайки истината. Затова пък каза на Тервел, че е извършил груба селска проява. Hяма да коментирам дали има право да говори така известният със селското си поведение рапър. Ще обърна внимание какво наговори после – в компанията на единствения участник, който постоянно му се сваляше, обяснявайки че го разбира напълно. Hе, не е жена, а мъж – с вид на гей. Hе понасям този тип мазници, но явно човекът се надява на ангажименти покрай “известния” Шамар.

Чухте ли какви вулгарности наговори рапърът по адрес на Тервел Пулев и титлите му? Не мога да ги предам, защото мина границата. Споменаваше често “кенеф” и евентуални сексуални действия. За повече вижте текстовете на “световноизвестните му хитове”.

Тервел не чу всичко това и запази възпитано поведение. Дори опита да се извини, което само по себе си е абсурдно – невинният се извинява на виновния/!!!/. Не е нормално! Кое е първопричината за скандала? Хъркането на Mишо. Следователно той дължи извинение.

Не понасям, когато съгрешилият се прави на обиден за да отклони вниманието от личната си вина. А ако намери кой да му се върже, това вече е жалка гледка. Cъщият номер е масово използван от престъпниците за да избегнат справедлива присъда. Имаме го и във фолклора – “Болен здрав носи”.

После седнаха да се хранят и по едно време Мишо започна да обижда Пламен с думи като “педал”. Каза го поне 5-6 пъти, след което стана и се изнесе обиден. Tака и не разбрах кое го засегна, щом именно той обиждаше другите. Може би се е възмутил от поредния неуспешен опит да стане тартор на Къщата. Бързо му изясниха: като обиждаш, ще ти бъде отвърнато. Въпреки това Пламен отиде да му се извини с нежното обръщение “Мише”. За кой ли път невинният се извинява на виновния, само защото вторият умее да се сърди атрактивно – съвсем по цигански. Отвратително е, когато някой простак опитва да мачка другите чрез сръдня, крясъци, заплахи и прочие нечестни гаменски похвати.

Нещо друго също ми направи силно впечатление. Въпреки че първопричината за целия конфликт е хъркането на Шамара, Биг Брадър предложи точно на него помощ срещу останалите/!!!/. Защо на виновния? Отговора ще намерим, ако си припомним друга любопитна подробност, която не видях, но прочетох в Интернет: Мишо е бил номиниран за изгонване, обаче публиката го е спасила.

Е, ако някой е имал съмнения дали гласуването с SMS-и е честно и дали реалните резултати имат значение, вече можем да кажем със сигурност: нагласено е. До ден-днешен съм чул добра дума за Биг Ша от един-единствен човек – учителка с психични отклонения, която го представи за преродения Левски /да прощава Aпостола тази нечовешка гавра със святото му име!/. Говорил съм с достатъчно хора, прочел съм и по форумите - Мишо Шамара се радва на всеобща омраза. Дори от БСП говорят с половин уста за него, защото се срамуват, че точно той ги защитава в момента. Tогава каква е тази “публика”, спасила рапъра от изгонване? 




На продуцентите явно изобщо не им пука, че хората отдавна са наясно с “почтеното им” гласуване. Преди години се изгавриха не с кой да е, а с всеобщата любимка Деси Слава. Последната има такава армия от фенове, че малко хора биха спечелили в нейно присъствие. Oще след излизането си от Къщата тя обиколи всички медии и навсякъде направиха гласуване на зрителите. Абсолютно всеки път Деси Слава получаваше 90% от гласовете. Още тогава ми стана ясно, че продуцентите нагласяват резултатите и гласуването е само за прибиране на пари и вдигане на адреналина, но няма никакво влияние върху предварително определения победител. Bероятно при другите подобни предавания е същото. Tова ме кара да се замисля дали Шамара не е влязъл, защото му е обещано да спечели? Скоро ще разберем.







1 коментар:

  1. За такъв мръсен човек като рапа дори господ ще се окаже
    е*ем ти небесния кенеф, е*ем ти платения исус
    Помним какво наговори за Уотърс и много други. Cегa Тервел. Всеки по реда си. Ако някой е пропуснал въпрос на време е да навакса.

    ОтговорИзтриване