вторник, 29 октомври 2013 г.

Сезонът на скандалите



Благодарение на архивните кадри успях да се убедя, че VIP Brother‘2013 бие всички рекорди по лудост, но за съжаление потвърждава моите реални наблюдения в живота. Pазни хора опитват да го представят като “изкуствена обстановка”, което изобщо не е вярно. Точно това са човешките отношения. Просто в реалния живот интригите остават скрити, докато в Къщата лъсват в целия си блясък.

Хората били специално подбрани – този номер вървеше в началото. Още колко “специално подбрани” селекции трябва да минат за да се убедим, че това е българският народ и така е свикнал да контактува с околните? В противен случай бих попитал: откъде ги вадят чак пък толкова неповторими – и по уникалност, и по брой? Тези хора да не са се научили в Къщата на интриги? Hе. Просто са такива. Като останалите.

Сменил съм няколко училища, после съм бил в различни среди с различни типове хора. Всичко се е променяло според компанията с изключение на “приказките зад гърба” – това винаги и навсякъде се е повтаряло. Само то! Е, нека сега някой да ми разправя “Ама ние всъщност не сме такива”! Аз пък няма да се самозалъгвам.




От всички участници най-отвратителен е Мишо Шамара. Този човек успя да направи всичко мръсно, за което се е сетил, и се изпокара с всеки дръзнал да не се съгласи с него. Най-гнусно е, когато такива пропаднали типове излизат с изтърканата лъжа “Аз съм истински”. Кога е истински - когато се подмазваше на Бойко Борисов или когато го плюеше? Нима остана човек, който да не знае, че Шамара би се продал на всеки срещу пари? От студиото Конса без да иска потвърди, че същото важи за повечето рапъри – агресивни, вулгарни и глупави. Те ако имаха акъл, нямаше да въртят една и съща плоча до безкрай и да говорят неща, чието значение не разбират.

Хора, събудете се! Този тип вулгарни идиоти стават все по-нагли и бълват помия срещу всеки, който не харесва простотията им. Крайно време е да им забранят достъпа до каквато и да било публична проява, защото няма да усетите кога ще израсне цяло поколение от простаци.

Не ви ли писна разни дрогирани кретени да разпространяват лъжи, представяйки се за “будители”? Какви “будители” са тези?! Hеграмотни, тотално изтървани диваци. ГЕРБ заплашвали Мишо Шамара и семейството му - някой вярва ли на тази очевидна лъжа? ГЕРБ имат къде-къде по-сериозни противници, пък ще обръщат внимание на някаква регионална “звездичка”, която извън Варна се радва на всеобща омраза! Може и във Варна да е същото – не знам.

Забелязали ли сте, че по цял свят рапърите с претенции за “будители” си измислят враг за оплюване - известен човек, но и такъв, за когото са сигурни, че няма да им отвърне, т.е. безопасно е да го нападат под път и над път. Защо нито един от тези борци не каже лоша дума срещу конкретен наркотрафикант или истинската мафия? Понеже там се иска кураж, какъвто нямат – страх ги е от възмездие. По-лесно е да нарочат културен човек и да го залеят с помия – все едно да се репчат пред огледалото. Нали виждате как е в САЩ? Любима мишена е президентът, който макар и високо, няма да отмъщава на някакъв рапър. Или пък напудрената кукла Джъстин Бийбър. Кое му е мъжкарското да се заяждаш с него?

Така е и с нашенския Мишо – страхливец с измислен враг. Абсолютно безполезен и дори опасен за обществото.

В студиото останаха впечатлени от разнежването на Шамара, докато говореше с децата си. Кое му е впечатляващото? 90% от хората обичат децата си и няма нищо странно в това. Важи дори за най-големите боклуци. Остават не повече от 10% извратени социопати, но те не са представителна извадка. Тогава защо чак толкова се чудят на Биг Ша? Любовта към децата му изобщо не променя факта, че е примитивен простак, който плюе и заплашва наред. Ама всъщност не бил такъв – велика глупост! Той е това, което показва. В противен случай можеш по същия начин да оправдаеш и Чикатило – “абе, заклал нeк’ви хора, но в душата му има и добро”. Усещате ли колко е глупаво?

Искам да видя кой подкрепя човек, добавящ “Аре, в устата” към всяко трето изречение? Егати, този какво ли прави на жена си в кревата? Горката!




Магърдич Халваджиян каза много точно: “Рапър на комунистически митинг – aбсурд! Това е сблъсък на различни светове.”

Точно така! Нарича се лицемерие и за пореден път доказва, че Мишо Шамара би подкрепил абсолютно всеки, стига да му платят. Позиция, спазване на линия, последователност ....... примитивният му мозък не е чувал за такива неща.




В Къщата има и други клинични случаи, но с по-различна лудост.

Мира Радева така и не разбра, че не всяка срещната жена е дъщеря й, та да й пробутва наставленията си. На Лиана обясни “Измъчваш тялото си” - демек “Моeто момиче, не е нужно да полагаш усилия за красивия си външен вид”. Явно смята за нормално да е грозна и неподдържана. Шокира Станка Златева с изцепката “Ти май си забравила да донесеш поне една рокличка”. Шампионката призна, че това адски много я е обидило и ще й държи влага години напред. Обаче Mира си знае нейното и продължава да гледа невинно, чудейки се защо хората не разбират нейната “загриженост”.




Ваня Червенкова правилно обясни на Мира Радева, че без да усети наранява хората, но самата тя го прави. Отначало леко-леко, до момента, в който с крясъци забрани на Йоана да разменя дори една приятелска дума с Пламен. Следователно тя също не усеща, че си позволява грубо вмешателство в чуждия живот.




Ирина Флорин уж е “тиха вода”, но личи едно постоянно напрежение в нея. Може би затова обича да повтаря “колко е спокойна” – знае, че всъщност не е. Не обичала да “лепи етикети” и да обсъжда другите, а постоянно го прави. Особено по адрес на Лиана – носела къси панталони. Ами носи! Има какво да покаже и го показва. Стига вече женска завист!




Браво на Ники Кънчев, когото вече можем да коронясаме за нещо като бог. Друг не би се справил с толкова много настроения и лудости. Важи не само за участниците, а и за гостите в студиото. Тази вечер – 28.10.2013г – дори уважаваният от мен Милен Цветков направи безумното изказване “Крайно време е хомосексуалистите да се покажат на света”. Tова ме шокира. Hакъде още да се показват? Tа те правят цели паради, за които се говори цял месец преди и след осъществяването им.

Следователно трябва да кажа:

Поздравления, г-н Кънчев! Ти си единствената постоянна и непоклатима величина в Биг Брадър. Hе знам как успяваш да се справиш с толкова много луди, но продължавай! Жив и здрав да си!



Винету – книга, която трябва да бъде прочетена от всеки
Ирина Шейх - видео
Консуматорско общество - 1 част
Пари от Интернет





Няма коментари:

Публикуване на коментар