вторник, 14 януари 2014 г.

VIP – политици



От няколко години любима тема на медиите са Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Какви ли не ги изкараха, какво ли не им приписаха, с кого ли не ги “сприятелиха”. Безспорно палмата държи великата щуротия за комбина между Борисов и Доган. Горкият Сокол толкова се страхува от Бате Бойко, че сигурно би избягал от сараите, ако разбере за евентуална опасност бившият премиер да мине наблизо. Ама не - приятели били!

Сигурно защото има цензура от ГЕРБ, затова всякакви измишльотини излизат. Кой сънувал, кой бленувал, кой на Памела Андерсън масаж правил. Всичко в кюпа .... и било достоверно. Cънища да искаш.




В момента измерват и претеглят тухлите, с които Борисов е построил къщата си. Вие знаете ли на друг политик да се е случвало? Особено бивш или настоящ премиер.

По подобен начин раздробиха кредитната карта на Плевнелиев. На друг действащ президент да се е случвало?





Проглушиха ми ушите с някакви апартаменти на Цветан Цветанов. Други пазаруват цели хотели на безценица, обаче ако си министър от ГЕРБ, не можеш две стаички да вземеш.

Йорданка Фандъкова се оказа виновна, че Бон Джоуви спрял концерта си – не била почистила въздуха/!!!/. Честно, видях го във Facebook-профила на известна журналистка. Cъвсем сериозно го твърдеше, а отдолу някакъв я попита дали пък не е виновна кметицата и за липсата на дъжд.

Последно разбрах: ГЕРБ са основният заподозрян и за вълната от бежанци. Нищо че не беше започнала по тяхно време, т.е. няма как да я предвидят, нито да повлияят на обстановката в Сирия.

Явно тези хора са най-удобни и безопасни за мишени. А как реагират техните опоненти?




1.Волен Сидеров и хората му бият, където и когото сварят, но дори дело няма срещу тях.
Обратното: представят се за жертви/!!!/.




Деница Гаджева реве като африкански лъв, ако някой си позволи “наглостта” да попита с какви пари скитат тя и лидерът на “Атака” по луксозни хотели. Не признава снимки, не признава фактури, нито световни информационни агенции. Hямаш право на нито един въпрос. Така е удобно.




2.Николай Бареков директно в ефир заплашва да напусне предаването, ако му задават неудобни въпроси или изобщо допуснат контакт с човек, който евентуално би изрекъл компрометираща реплика или буквичка. От Германия и Гърция разбиха на пух и прах “доводите му” срещу президента, но той продължава да ги повтаря, като в същото време упорито отказва да говори за своите спонсори.




3.Станишев е безспорният спец на тепиха. Tолкова напред с материала, че цялата БСП да подари на жена си, никой няма да му потърси отговорност. Само Първанов и Калфин  “мътят  водата”, поради което вече доложиха  за раздвояване, двойни и тройни листи, ерес и Дявол знае още какви течения в иначе стабилно зомбираната Столетница.

Ето защо в заглавието говоря за VIP-политици. Докато едни обясняват за майчиното си мляко, лунното затъмнение и магнитните бури, други изобщо не ги закачат, дори ако бият случайни минувачи посред бял ден или клеветят безобразно. При това положение не се чудете защо държавата е олицетворение на безобразието.




2 коментара:

  1. Бая прост трябва да е човек за да мисли, че ГЕРБ са ограбили държавата след като всичко беше изнесено много преди да се появи тази партия. Онези, които опитват да пренасочат вината са истинските виновници. Всеки може да види имената им.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Това е трик от праисторията - обвинявай наред, стреляй в тъмното, важното е меле да има. Или мътна вода. Както знаем, в мътната вода всичко може да се случи, а то обикновено не е добро.

      Следователно от такава канонада напосоки полза имат само боклуците.


      Изтриване