сряда, 29 януари 2014 г.

Бойко Борисов отново смачка конкуренциятаПредседателят на национално движение „Свобода“ Йордан Бонев като типичен български интригант от махленски тип реши да злепоставя хора, които не желаят да имат нищо общо с него. Естествено, за отмъщение. В случая  мишената е Бойко Борисов.
Представете си, бившият премиер поканил Йордан Бонев и Бисер Миланов-Петното в собствената си къщa. Предложил им пари за да свършат някаква работа. За благодарност обещал да ги води на пътешествие до Луната. А като допълнителен бонус ги почерпил с марсианска баклава, донесена лично от марсианци.

Отговорът на Бойко Борисов?

Той просто публикува скрийншот от съобщение в своя Фейсбук, където ясно видяхме, че всъщност Йордан Бонев търси Борисов и дори е оставил телефона си.

Точка по въпроса! Hе че някой е тръгнал да вярва на новоизлюпени обществени деятели от типа “Гладен комар иска да хапва на държавната трапеза”.

Заради такива като Йордан Бонев и Бисер Миланов понякога наистина ме е срам, че съм българин. Tези хора ли ще оправят държавата? Колко наивен трябва да си, за да им вярваш?

2 коментара:

 1. Тези двамата са жалка картинка.
  Дори нямат вид на интелигентни хора.
  Какво са отворили такава уста, все едно имат акъл и образование за милиони?
  :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори

  1. Щом те могат, що ли и аз да не се включа в политиката? Куцо и сакато вече влиза.

   Изтриване