четвъртък, 1 август 2013 г.

Още колко лъжци трябва да слуша изстрадалият български народ?




Не ви ли омръзна разни хора да преиначават фактите и логиката на живота? То не бяха бивши и настоящи партийни величия, не бяха обикновени навлеци и печелбари, преследващи своя миг слава. С какво право ще ни обясняват, че онова, което виждаме, всъщност не го виждаме?!

Години наред Ахмед Доган ни се присмиваше открито, признавайки за кръгове от фирми и говорейки за заплахата от Турция, ако дори само помислим да спазим българските закони и забраним ДПС, която няма право да съществува, тъй като е партия на етническа основа.


                             


Сега Лютви Местан прилага същите номера, започвайки всеки свой отговор с изтърканото “Ние сме пазители на етническия мир”. Щом е така, значи явно сте точно на етническа основа, иначе нямаше да “пазите” нищо. Елементарна логика, упорито отричана от редица словоблудци, защитаващи интереса на всички, но не и на България.




Следвайки инерцията от дългогодишната червено-турска дружба, Антон Кутев усилено работи в същата посока – да ви излъже. За него няколко десетки хиляди, изпълващи по дължина “Цариградско шосе” са “Бе, има-няма 2000 глупаци”, но група туристи на Бузлуджа се превърнаха в “50 000 отбрани воини”/!!!!!/. Естествено, кaдрите показаха съвсем друго, което принуди “стратега” Кутев да прибягва до хватки от сорта “Беше им горещо на хората и се скриха под дърветата. Затова не се виждат”. Ти да видиш – смях!

Бузлуджа може да е комунистически символ, но изобщо не е това, което го представят. Част от хората действително отиват заради идеологията, обаче поне половината са там за да придружат свой роднина, използвайки удобната възможност за разходка сред природата, и грам не им пука за Партията-майка. Много от тях довеждат децата - те изобщо не са чували за БСП, затова пък създават усещане за “масовка”. Като сложим и домашните любимци, задължителни за разходка сред природата, пак не се събират 50 000. Ето защо Кутев избягва директните запитвания, обиждайки хората с “Аз съм избиран много пъти, а ти си никой. Затова няма да отговоря.” Естествено - нали нямаш отговор!


                                          


Не ни стигат “политическите светила”, а трябва да слушаме и циркаджии като Мишо Шамара. Кой е този, та ще ни обяснява, че сме глупаци, защото не слушаме лъжите му?!

1. Говори за президента в женски род. Mалко хора са толкова прости, а той го представя като “чувство за хумор”. По същата логика Джак Изкормвача и Чикатило са егати забавните веселяци.

2. Обижда Бойко Борисов. Явно от завист, защото целта му е да бъде поне наполовина харесван колкото бившия премиер. Hо никога няма да бъде.

3. В компанията на анаболен мутант за охрана Мишо Шамара стоял пред къщата на Борисов известно време. Може би за да го плаши – не виждам защо иначе. Значи прилага мутренски похвати. Tогава кой е мутрата, плачеща за арест?

4. Биг Ша твърди, че Борисов “все още дърпа конците в държавата”. Помислете: ако беше така, Мишо би ли отишъл “на парад” пред къщата в Банкя? Всички знаем, че беше по-тих от водата, когато Борисов бе премиер. Едва ли е станал по-смел. За страхливец като него е нормално да се репчи, щом знае, че няма да му отвърнат.

Въпросният рапър има още редица шокиращи изцепки. Аз ще приключа с една от тях, която наистина минава границата на перверзията.

Мишо Шамара каза: Васил Левски се е борил за равенство между хората. Дотук добре. Но го припомни за да обясни, че …… ДПС имат право да участват в управлението на държавата, понеже част от населението е турско.

Гадно! Ако Апостолът можеше да го чуе, със сигурност би се обърнал в гроба. Искал е равенство, а не да ни управляват турци! Къде го има това по света – някакво малцинство да е в Парламента? Никъде не смеят дори да си го помислят. А тук задръстват цял площад за да се молят и грам не им пука са останалите граждани. Във връзка с площада една блогърка от Япония обясни:

“В Токио има синагога, но чуе ли се звук извън нея, веднага идва полиция. Затова никой не си позволява да нарушава спокойствието на хората заради разни религиозни ритуали.”

Така е по света. Никъде не позволяват онова, което тук се използва от ДПС за да ни шантажират, минавайки за “солиден довод”. От друга страна защо да не го прилагат, след като винаги ще има продажни българи, плюещи на държава и род за да приберат някоя пачка пари?!



                      Авантаджия

                                 Мръсотия и злоба в политиката


                              Darth Vader / Дарт Вейдър

                     Кейти Холмс / Katie Holmes




2 коментара:

  1. В случая виждам един много опасен момент. Шамара пробва да мине за борец или герой, нещо подобно. Даже се чуват вече такива гласове. Tова е опасно. Той не се бори за нищо освен за собствената си изгода. Hе знам, ако някой наистина вижда нещо правилно в поведението му, моля нека обясни дали би му дал дъщеря си за жена? Не вярвам.
    Има и друго. Често спекулират с вулгарността като изразно средство. Tова е израз на най-мръсната човешка простотия и е груба грешка да се толерира, тъй като лесно ще се превърне в модел за подражание от най-малките. Tогава всички ние ще съжаляваме, но малцина ще осъзнаят откъде е тръгналo. На този свят всяко нещо си има последствия, често го забравяме.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Като стана дума за изразни средства, не мога да проумея как така чалгаджийките са "пошли", защото пеят за любов, а такива като Биг Ша, бълващи вулгарна агресия, избиваща напоследък и в реални действия, са ..... борци, социално ангажирани и т.н./!!!!!/

      Това е още един израз на изкривените представи и двойния аршин.

      Изтриване