неделя, 8 януари 2017 г.

Хитове от страницата на Лиляна Павлова



Вчера за пръв път посетих Фейсбук-страницата на Лиляна Павлова.
Като всеки министър тя също генерира голям интерес. Само че тук са малко повече хейтърските коментари.
Не разбирам защо не ги трият - все пак не показват нищо друго освен човешката простотия, - но след като не го правят, това дава възможност на всеки изкукал кретен да излее шизофренията си.




Истерична блондинка не се задоволила просто да коментира, а пуснала "публикация от посетител". Псува и кълне като пиянска компания от каруцари и тираджии - толкова вулгарно, че помислих дали не говори мъж от този профил.
Наред с краткия духовит текст имаше снимка на неизчистен от снега път. Попитаха я къде е това и тя обясни -  след табелата на с.Патриарх Евтимово.

Вие знаете ли го това село? Аз не. Лиляна Павлова също едва ли го знае, но трябва да го мисли, защото блондинката (повтарям: натурална блондинка) не знае, че за тази цел си има съответната община.
Разбирам, че живее в забутано село и контактува предимно с животни (ако съдим по вулгарния й език), но изцепките й трябва да бъдат спряни, докато не е поискала други екстри - примерно да изкопаят тоалетна на двора или да закърпят скъсаните й цървули.

От любопитство влязох в профила на блондинката.
Hе търсих дълго, понеже още пъpвата снимка даде достатъчно информация за житието на домакинята - изобразяваше купчина с торби за смет, а текстът гласеше "Групова снимка на онези, които не ме харесват".
Само като си представих колко народ не я харесва с този зъл нрав и просташки език, моментално разбрах размерите на нейната самота. Това обяснява хейтърските й наклонности.

Блондинката безспорно заслужава Оскар, ала срещна сериозна конкуренция.
Мъж от Русе бе пуснал забележителен коментар:

"Дибело вземи да изчистиш пътищата и по специално русе град хваштаи лопатата и почваи за туй ти са плаща!!!"

Погледнах профилната му снимка.
Там той държеше снимка на Васил Левски.
Неволно си представих как Апостолът на свободата се обръща в гроба. Такъв див маймун да парадира с най-святия за България образ! И този същият раздава акъл, изисква, обижда! Няма ли кой да му спре интернета? Hа такива трябва да им отнемат дори личната карта, понеже трудно ще минат за хора.

Леле, какви духовни уроди вървят по тази грешна земя!

От блога
Бойко Борисов отново смачка конкуренцията
Да изкараш Звяра на светло


Няма коментари:

Публикуване на коментар