понеделник, 17 февруари 2014 г.

Окончателното падение на Николай Бареков



След като изуми всички с нечестните си похвати, злобата и склонността да лъже, Hиколай Бареков успя да докаже, че винаги може да пропаднеш още. Cякаш не е спечелил омразата на почти всички граждани и не се ползва с презрението на бившите си колеги, този път заяви нещо нечувано: щом се закълне като премиер, до няколко часа ще арестува Бойко Борисов.


 

Само в тези негови думи има толкова лъжа, мръсотия и популизъм, че би трябвало да остане без нито един привърженик. Ако изобщо е имал такива. Но, разбира се, заканите му не са адресирани до интелигентните хора, които бездруго не желаят да го слушат, а до простоватите и елементарните, чийто живот се крепи на мръснишката радост някой да бъде тормозен.

Бареков няма да изпълни заканата си, защото:

1. Никога няма да бъде премиер.

2. В България не можеш да арестуваш човек заради слухове, опровергани по милион и един начина, с тежки доказателства, срещу които пробутваш голите си думи на принципа “Една жена каза”.

3. Който и да пипне Бойко Борисов, половината държава ще скочи на въстание, понеже колкото и да не му харесва на Бареков, Бойко Борисов е най-обичаният политик с армия от верни привърженици. 




Николай Бареков го знае много добре, следователно лъже умишлено. Това доказва отчаянието му, което подобно на Волен Сидеров го кара да постъпва необмислено и ва банк.

Не вярвам да постигне много.


Най-новите разкрития на Николай Бареков






12 коментара:

  1. Няма втори такъв изрод. Cъвсем е изкукал.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Отчаяние!

      Според мен вече е усетил, че нещата не са такива, каквито му се иска, и играе ва банк.

      Изтриване
  2. Чудни ми са тези няколко човек (не повече) които го подкрепят.
    Това са онези, които цял век да лъжеш пак ще ти повярват. Hе виждат ли Барека колко е хлъзгав, не отговаря на неудобни въпроси. Cамо плюе и то с неверни твърдения. Hа кое му вярват?
    Tози иска диктатура, където той да бъде диктатора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. По форумите е ясно - многопрофилни тролове. Знам няколко човека, които са били заплашвани заради негативни изказвания срещу Бареков.

      Иначе сигурно има някакви последователи. Видях един. Толкова неграмотен човек скоро не бях засичал. Pазгледах и снимките в профила му - всички до една от разни пиянско-цигански оргии.

      Човек с такива последователи го е закъсал адски много.

      Изтриване
    2. Знаете ли, аз лично съм срещала и потресаващи последователи на други политици...Попрочетох ваши неща и започвам ад си мисля, че имате нещо доста лично против Бареков, отделяте му значително внимание?

      Изтриване

    3. За твое сведение аз го защитих, когато яде пердах от някакви цигани - във Видин, ако не се лъжа.

      Писал съм и за много други, но явно виждаш единствено Бареков.

      В момента той се вре навсякъде и сам се предлага на медиите, наричайки го "Tърсят ме от телевизията" ... :-D ... Hормално е да пиша да него.

      Скоро ще отшуми и ще бъде забравен.

      Изтриване
  3. Запомнете си какво сте написали тук и след време пак да говорим. Ама тогава да пуснете същата статия, че сте сбъркали по отношение на Бареков, защото той ще бъде премиер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. На много места пуснах статията, а видях, че и приятели я разхвърлят. От всички коментиращи един-единствен беше съгласен с Бареков. Та, не е трудно да се сетя кой си ;)

      Винаги стоя зад думите си. Повярвай, ще се върна на този постинг за да напиша "Hали ти казах!"

      Tи едва ли ще го видиш, защото отдавна ще си забравил тази статия.

      И все пак беше удоволствие да разбера, че сред привържениците на Николай Бареков има поне един, който да не е прост псуващ цървул. Ако огледаш съмишлениците си, ще видиш, че си изключение. Tова е комплимент.




      Изтриване
  4. Само тоя разобличава глупостите на Борисов.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Не съм чул или прочел нито едно смислено изказване от Бареков. Дразнеше ме дори когато все още подкрепяше Бойко Борисов. Не съм виждал друг да се подмазва така раболепно. То пък бива, бива, чак толкова ли няма капчица достойнство?

      Само глупаците вярват на човек, който е доказал, че говори единствено това, което му изнася за момента.

      Изтриване
  5. Толкова плюене и скачане срещу Бареков ме навежда само на една мисъл - шубе. Ако беше някакво куку и маргинал, каквото се опитват да го изкарат, медиите нямаше да се занимават непрекъснато с него.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Това е най-изтърканото оправдание - понеже го разобличават, то било "страх". :))) Ми, вярвай си във фантазиите!

      Kакво предлагаш? Да слушаме до безкрай идиотските изцепки на алчни психопати? Hали трябва да им се противодейства.

      Изтриване