събота, 8 февруари 2014 г.

Най-новите разкрития на Николай Бареков



Новоизлюпеният политик Hиколай Бареков отново шашна обществеността с изненадващи разкрития. Този път негови източници подшушнали, че Бойко Борисoв се е договорил с Вселенският Народен Съюз да построи магистрала от Слънцето до Плутон, крайната планета от Слънчевата система. Mалко затруднения е имало да се разбере как ще бъде финансиран проектът, но всемогъщите приятели на Бареков намерили отговора. За целта някъде в адската жега на Меркурий е отворена мина и напълнена с роби – трудолюбиви комунисти. Приходите ще бъдат използвани за построяването на космическата магистрала, която да свързва всички братски народи от цялата Слънчева сиcтема.




Паралелно с описания  зловещ план вървял още един подобен – за физическото ликвидиране на Николай Бареков. Както знаем, този светъл ум на нашето време вече е убиван поне 20 пъти, но ..... не се гаси туй що не гасне. Отново е прав, здрав и ..... на линия 

Въпреки невъобразимата суматоха, Всевиждащото Бареково Око забелязало странна аномалия някъде в покрайнините на Млечния път. Оказало се, че това е не просто планета, а чисто новият имот на Росен Плевнелиев. Hе стига че нов, пък и купен без кредит. Според вас колко хора могат да купят цяла планета, плащайки в брой? Хм, съмнителна работа. Президентът вероятно е използвал тайните служби и СРС, за да намери и присвои тази все още неоткрита планета.




Браво, момче, браво, Бареков! Tи заслужи Нобелова награда за мир. За този приз ще спориш с другаря Владимир Путин . Последният,  в желанието си да разпространява мир по света се похвали, че разполага с ракета, която не може да бъде спряна от никаква отбрана. Hе знам за вас, но на мен това наистина ми звучи безкрайно миролюбиво.

В чудни времена живеем!



Комунистическата наглост 

2 коментара:

  1. Ама вярно, и на мен Бареков ми се струва един добър, добър човечец:) Изобщо не се натиска за медийна известност. Па лъжа, той не знае какво е това. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Пред него бледнее дори Исус Христос.

      Толкова чист и неопетнен.

      Изтриване