неделя, 1 септември 2013 г.

Комунистическата наглост не познава граници



Виждате ли човека на снимката? Името му е Блеки Лоулес, вокал на W.A.S.P.
Негови са думите "Искат да ни забранят, защото в текстовете ни не се говори за слънце, поляна и играещи с топка дечица."

На същия принцип забраняваха комунягите. А днес се пишат за най-запалените почитатели на онези, които са забранявали/!!!!!/.

....................................................................................
....................................................................................
....................................................................................






Вече съм сигурен: комунистите никога няма да се засрамят от поведението си и даже по лошо – започват да гонят рекорди по наглост.

Около концерта на Роджър Уотърс се завихри политическа буря, съпроводена с обичайните обвинения. Например: той бил получил пари за да напише “Оставка”. Cамо комунист или гамен като Мишо Шамара може да измисли подобен абсурд.

На нашата планета няма човек, който да накара или подкупи с каквато и да било сума такава легенда като Уотърс. Тук просто не може да се спори. Повече смисъл има примерно в дебат от сорта “Денят светъл ли е? А нощта тъмна ли е?”

Друго искам да попитам: разбрахте ли, че за Рап-Мишока няма достатъчно мръсна постъпка и би изрекъл всичко, стига да му изнася. И като отговорите, задайте си следния въпрос: “Трябва ли да се дава трибуна по медиите на такива плювалници, за които няма нищо свято?”

С ръка на сърцето кажете: одобрявате ли някакъв тотално неизвестен платен интригант да бълва вулгарна помия срещу световна икона от ранга на Уотърс?

Нали няма нужда обяснявам кой е този човек? В цялата история на музиката има само още няколко имена, достойни да бъдат поставени до него.

За съжаление прочетох невероятни глупости и от известни журналисти, явно изпълняващи поръчка, a комунизмът напълно е превзел мозъка им.

Видях материал от Иван Бакалов, който първо не е наясно с информацията, второ, по комунистически изкривява историята, и трето, пробутва откровени измишльотини.

Отначало започва леко с “удар под пояса” към колегите си - медиите не знаели кой е майор Томпсън, но видите ли, точно той ще ви обясни. Това само по себе си е достатъчно нечестно. От друга страна не е и вярно, понеже всеки първокласник умее да работи с Google и ако пожелае, за секунди ще разбере всичко за Франк Томпсън.

После минава към откровени лъжи – Роджър Уотърс бил комунист/!!!!!/, затова се поклонил на гроба на майора и то в присъствието на Янаки Стоилов, което изобщо не било случайно.

Ммда, няма как да е случайно, след като знаем колко обичат комунистите да се снимат до известни личности. Tака е при некадърните и мързеливите – като нямат способности, прибягват до снимчици, думички, празнословия и други пластики.

Аз искам да попитам:

Господа комунисти, не ви ли е неудобно изобщо да говорите за Роджър Уотърс, след като знаете, че Пинк Флойд е една от най-анатемосваните и забранявани групи преди 1989г? Много по-заклеймявани от Бийтълс. Хайде кажете, нямате ли малко срам? Нали бяха упадъчни! Нали влияели лошо на подрастващите! Защо пак се извъртате в удобна за момента посока? Даже изкарахте Уотърс комунист, въпреки че цял живот се е борил срещу всяка форма на диктатура, а вие сте известни точно с диктаторското си управление, което усилено опитвате да върнете от няколко месеца насам. И като уж е комунист, защо така настървено забранявахте музиката му?

Нищо не е забравено!

Едно обяснение за незнаещите: Роджър Уотърс винаги отдава почит пред паметниците на загинали британски войници, тъй като неговият баща е бил такъв. Поради същата причина познава историята на Франк Томпсън, както и на много други военни. А не защото е комунист. Ясно ли е, г-н Иван Бакалов?! То не става само с политически шашми и интриги. Не може да си спец в област, която цял живот си заклеймявал като упадъчна. Hе се правете на професори по въпроса “Пинк Флойд” – всички леви сте много далече от материята.

Иван Бакалов твърди още нещо, което аз намирам за гадно: албумът “Стената” бил символ на болните фантазии и травмите, преживяни от лирическия герой. Вярно, има такъв елемент, но начинът, по който се използва, е опит да бъде омаловажена култова творба. Иронията е неуместна. Всъщност” Стената” е символ на разделението между хората, а това я прави актуална винаги и навсякъде – не само за Берлинската стена. Комунистите обаче имат навика да подлагат на присмех, преиначавайки думи и факти. Може да не съм ги видял при излизането им, но съм попадал на стари публикации и изрезки от вестници – по абсолютно същия начин преди 1989г са коментирали иронично всяко значимо световно събитие. Затова им е трябвала …… кое?! ….. Стената/Завесата ……. да не разберат хората колко по-хубаво е от другата страна или най-малкото, че изобщо не е така както го описват другарите.

Не по-малка лъжa е и друго твърдение на Иван Бакалов. Внимавайте да не паднете, защото наистина е шокиращо: за рокаджии и хипари било характерно левичарството/!!!!!!/.

Абе, вие изкукуригахте ли?! Тогава защо заклеймявахте като “вредни” 90% от рок групите по света? Кой забранява музиката на съмишлениците си? Всички виждаме, че приехте дори камиона с вулгарности, наречен Мишо Шамара – понеже е удобен за момента – пък няма да одобрите всеобщи любимци като Бийтълс и Пинк Флойд! Май нещо не се връзва с твърденията на журналиста Бакалов, а?

Господа комунисти, наясно ли сте колко голяма е разликата между истинското ляво и българското ляво? Първото присъства при вас само в думите ви, но стигне ли се до действия, отивате на второто – лъжа, кражба, диктатура, убийства …

Знаете го, нали? Ама ние също го знаем и няма да вярваме на думите, след като тотално сe разминават с делата ви.

По принцип всеки нормален гражданин е за човеколюбива социална политика – и леви, и десни. В този смисъл рокаджиите искат същото. Tова не означава, че всички са леви, още по-малко пък симпатизират на българското ляво, което е самостоятелна мутация, несъществуваща никъде по света.

Та, господа комунисти, не се пишете в един отбор с рокаджиите, защото такова лицемерие е адски гнусно!

Да напомням ли колко хора с леви убеждения не гласуват за БСП, защото тази партия изобщо не е лява. Hе е и дясна. Нито горна, нито долна. Тя е неопределимо Зло.

Истина ли е, че Българската Комунистическа Партия е известна с диктаторския си нрав? Истина е. Държавата изкара ли половин век под комунистическо робство, поддържано със забрани, оръжие, кръв и убийства? Да. Трепереха ли хората да не ги нарочи Държавна сигурност и да съсипе живота на семейството им – ей така, по донос, макар и лъжлив? Трепереха.

Тогава как, за Бога, не ви е срам да се пишете до групи, които от години пеят и се борят за човешките права?!!!?

Наведете глави и мълчете! Вече строшихте всички рекорди по наглост. Не е нужно да поставяте нови.
..............................................................................

След като публикувах настоящия материал, попаднах на интересен коментар. Копирам го тук, защото потвърждава думите ми, че едно е лявото по света, съвсем друго - нашенското ляво, чиято история не е изпълнена с мир и любов, а с кръв и убийства.
Като толкова знаят да се хвалят с дългата си история, нека я приемат каквато е в действителност, а не да вземат само удобното!

Ето споменатият коментар:

Вън от съмнение участието в антихитлеристката съпротива и в партизански отряд е акт, който заслужава уважение. Вън от съмнение всеки има право на своите идеали и убеждения. Вън от съмнение трябва да се знае историята за Франк Томпсън. Но..... Пропуска се, че през 1946 г. брат му Едуард П. Томпсън (един от най-големите английски историци на XX в.) идва за пръв път в България, заедно с майка си, за да се поклонят на гроба на Франк. Никога повече не тръгват за София. Това остава последната им визита. А Едуард дори доживя падането на стената през 1989 г. Едуард остава марксист, но се отнася негативно към съветския комунистически блок. След смазването от СССР на унгарското въстание през 1956 г. напуска Английската комунистическа партия. Осъжда и интервенцията на Варшавския договор срещу Чехословакия. Книгата му за "Създаването на английската работническа класа" е толкова различна от скудоумието на българския комунизъм и марксизъм-ленинизъм, че тя никога не е преведена на български. Нещата трябва да се казват до край.


Още публикации

Сектите - 2 част
Facebook- Политическа страница
Лесно е да изкараш пари
Делфини / Dolphins
Стойка ПИпИрудата и Лили Тихата вода





1 коментар:


  1. Сега видях, че и Иво Атанасов опитва да представи Уотърс като "приятел на комунистите"/!!!!!/.

    Абе, какво става с тези хора? Полудяха ли? Hаистина не разбирам.

    Едно време са представяли Пинк Флойд като "огромна заплаха за мира", a сега бил "техен човек".

    Не е нормално да се извърташ така. Това дива лудост, комбинирана с наглост.

    Господа комунисти, моля, мерете си лъжите! Hищо не е забравено. И няма да бъде забравено! Колкото и да ви се иска.

    ОтговорИзтриване