събота, 29 септември 2012 г.

За мен Мариана Попова е най-отблъскваща




Не знам кое я кара да вярва, че е “звезда”, след като не става и за “звездичка”. Bинаги са ми били противни хората, които постигат някакъв успех и веднага започват да се провъзнасят до небето, сякаш са световна величина. Tочно това наблюдавам при умната Попова. То бива самовлюбеност, обаче нейното направо троши многогодишни рекорди.

Естествено, че е просташко да пърдиш в затворено пространство и да се хихикаш – реакцията й спрямо тази селяния беше правилна. Hо има друго. Цялото й поведение е като на някаква примадона. Подобно нещо не съм видял дори при Лили Иванова, която има далеч повече причини да тежкарее. А Попова се държи така, сякаш цял живот е обитавала друга планета, може би златна, и сега за пръв път се сблъсква с някои особености на земните жители.

За мен поведението й е плод на крещящи комплекси. Тя иска да се представи за нещо много велико. Започвам да се чудя защо изобщо участва в шоуто, след като хора с нейните разбирания и поведение смятат “Биг Брадър” за върха на простотията. Явно и умът й трябва да получи кавички, защото не разбира, че едва ли ще постигне вдигане на рейтинга, какъвто определено преследва. Всъщност върви в обратната посока.

Нека си го кажем честно: абсолютно всеки участник влиза в Къщата заради парите. Mоже да има и други цели, но финикийските знаци винаги са сред тях. Тук Попова отново се издъни, заявявайки бурно, че не желае наградата. Tогава защо си там бе, девойче? От какъв зор се излагаш? Отново виждаме пример как хората искат нещо, а действат така, сякаш целта им е да го загубят.

Същата вечер Големият брат реши да ме сюрпризира, прилагайки обиграния лицемер Иво Танев към “баницата с късметите”. Имал съм личен контакт с този човек и знам колко далече от истинското му лице е онова, което показва по телевизията. Слушам и гледам – всичко разбира, на всеки е готов да помогне, целия свят иска да прегърне с доброто си сърце. А на практика долен, но пък неуморен интригант. Ако не го бях видял с очите си, никога не бих повярвал, че този човек може да се цигани за 1 лев /един лев/, при това за нещо, което е длъжен да плати. Финансови проблеми ли има, друго ли е, не знам. Hо за един лев да се тръшкаш, почервенял от гняв, определено е висша форма на скръндза. И такъв да се представя по телевизията за всеразбиращ, мил, добър, дори мечтан за приятел?! Айде, моля, не на мен!







.................................................................................................


2 коментара:

  1. Не е за наградата. Иска повече да си направи безплатен ПР. Щото няма пари да си плати. Затова участва дори и да е против волята и :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако вземе наградата, ще има пари.
      Само да я беше видял как изкрещя "Не я искам"!
      Човек остава с впечатлението, че дори мрази парите :)))

      Изтриване