вторник, 13 март 2012 г.

Уроци по съблазняване


Мислиш си, че знаеш всичко за първата среща? Миличка, има още толкова много да учиш.

Първите разговори, секси погледа и ароматната коса са само част от оръжията, с които разполага красива жена като теб.

Вкарай малко хитрости и грабни ума му с нашите уроци по съблазняване:


Усмихни се

Това е един от най-изпитаните методи, с които ще накараш един мъж да започне да се интересува още повече от теб. След като му отговориш на някой въпрос, усмихни се и след това погледни встрани или просто извърти очи, пърхайски с мигли. Лекото кокетничене винаги е било и ще бъде сред най-големите плюсове за жените.

Звънлив смях

Мъжете обичат жени с чувство за хумор, а най-много харесват онези, които успяват да разсмиват с остроумните си шеги. Дори закачката му да не е била сред най-забавните, които си чувала, задължително се засмей. Така ще почешеш егото му, повярвай.


Неволно докосване

Неволното докосване сближава хората и ги кара да чувстват едно нетипично гъделичкане в стомаха – точно това, което искаш той да усети за теб. Докосни рамото му или просто го сръчкай с пръст на шега. Моментално ще усети химията между вас.


Разтоварване на място
След като вече си го докоснала на няколко пъти, време е да вкараш малко техника за напреднали. Погали рамото му и неволно кажи: „Ауу, струваш ми се леко схванат”. После започни да го масажираш и все пак гледай да е по-тактично, защото не всеки мъж би искал да стане повод за коментар от съседната маса как кара мацка да го мачка в ресторанта.


Еротика, не секс


Нежното загатване за сексапил с разголено рамо или презрамка бельо винаги е било особено „дразнещо” (в добрия смисъл, разбира се) за мъжете. Съветваме те обаче да не се появяваш полугола на първа среща, а просто да избереш блуза, която лесно може да открие съвсем случайно малко повече плът пред очите му.


Самочувствие –да. Арогантност – не

Мъжете харесват жени със самочувствие. Колкото повече си вярваме ние, толкова повече ни вярват и те. И все пак не бъди самонадеяна и арогантна. Важно е само да покажеш, че знаеш коя си и си тежиш на мястото.


Кичур негова коса

Нали вече ти казахме, че е добре да го докоснеш. А защо не вкараш малко „тежка артилерия” като отметнеш кичур коса от лицето му. Тази проява на нежност ще го поласкае.


Бъди… джентълмен

Стига само той ти е свалял звезди от небето, време е и ти да направиш същото за него. Пипни го по корема и му кажи, че е доста стегнат или просто погледни обувките му и го поласкай за избора. Ще му стане приятно, дори и да не е сред най-суетните мъже.

Признай му го!

Комплиментите и признанието са две съвсем различни неща. Едно е да кажеш нещо, което да го поласкае, съвсем друго е да му признаеш заслуга. Може би има собствен бизнес или пък следва втора магистратура? Това са ценни негови качества, които си заслужава да бъдат оценени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар