неделя, 14 юни 2020 г.

Нашият свят умира



Отдавна казвам, че някой трябва да инвестира в строежа на нови психиатрии,
но като гледам какво става по света, май няма да е достатъчно.
Още повече онези, които биха могли да инвестират, изглежда имат повече интерес от форсирането на всеобщата лудост.


В ход е тотална подмяна на ценностна система, мислене, навици, та дори и чисто физически хората се изменят.
Pазказвал съм вече как докато чаках една приятелка, пред мен минаха десетина млади мъже,
от които поне седем имаха женско телосложение - тесни рамене и широк ханш.

Нaблюдавам, слушам, чета и ми става едно такова гадно.
Преди се страхувах от смъртта, но сега я виждам като спасение, защото не желая да дочакам крайния вариант на това, в което се превръща светът.
Едно е сигурно: това не е моя свят.
В моя свят не се смяташе за нормално полуголи мъже да се разхождат един друг на каиш по улиците. Като кучета. Не се смяташе за нормално двойка лесбийки да осиновят дете и от малко да му набиват в главицата, че е в реда на нещата да спи с хора от своя пол. При такава атака срещу крехката му психика много ясно, че и то ще стане хомосексуално. Имат ли право да нахлуват бруталнo в мислите на едно хетеросексуално дете? Който смята, че да, по-добре да отиде на психиатър.
Личното пространство на човека е неприкосновено и дори Господ не може да наднича в него.


Джоан Роулинг, авторката на "Хари Потър", изтърпя серия заплахи и обиди от транссексуални, защото е посочила всеизвестното, а именно: на този свят има само два пола. Да твърдиш нещо различно е заплаха за бъдните поколения, каквито изобщо няма да има, ако продължаваме да се бъркаме в делата на Природата.
Транс и хомосексуалните явно разчитат на бебе в епруветка за да се размножават, но забравят, че и за този вариант трябват яйцеклетка и сперматозоид.
Те няма откъде да дойдат, ако повредят биологията на човека. Засега този проблем е още далече, затова го подминават с лека ръка,
но ще дойде, ще дойде .......

В Щатите се вихри национален екшън на расистка основа.
След убийството на чернокож престъпник, де що има бандюга, всичко скочи на протест, възползвайки се от ситуацията за да граби безплатно от магазините.
В същото време уволняват всеки човек, който реално или в социална мрежа си позволи да изрази неодобрение към чернокожата престъпност.
Както знаем, негрите от време оно обичат словосъчетанието "бял боклук", но досега нито един от тях не е уволнен.
Самият президент Доналд Тръмп не смее да предприеме по-твърди мерки,  а това носи страдание на мирното население, което просто иска да живее спокойно.

Преди време някаква африканка обвини астрофизика Cтивън Хокинг, че говори за черни дупки. Tова дали е сериозно?  Май да, след като има заведено дело.
Ако въпросната африканка не знае, че черна дупка е термин от астрономията, това говори много лошо за нейните образование и интелект.


Серина Уилямс се оплака, че й било трудно в тениса, който бил спорт за белите.
Как не я е срам да го твърди? Ако беше само за белите, тя не само нямаше да стане номер 1, а дори не биха я пуснали на корта. Що за циркаджийски номера?
Някой сърди ли се, че Серина Уилямс толкова пъти победи Мария Шарапова? Някой сърди ли се, че цветнокожият Тайгър Уудс е не просто най-добрия активен голфър, а дори е смятан за най-богатия активен спортист?
Съжалявам, това е много жалък и недостоен начин да привлечеш погледите.

Наистина ми писна.
Bече не се и опитвам да го определя с думи: от глупост ли е, от наивност, от нахалство. Просто не ми пука. Tака или иначе това не е моя свят.

Ето какво е изтърпяла авторката на "Хари Потър", 
след като е казала истината: 

Други интересни линкове:
Изненада в автобуса
Ракетна атака срещу САЩ


Няма коментари:

Публикуване на коментар