сряда, 12 ноември 2014 г.

Горящи хора – фактите





Нарочно не съм писал по тази тема – надявах се да отмине. А и не съм садист, за да използвам такива трагедии за политически цели. Cега се налага да посоча някои неща, тъй като проблемът се влошава и като нищо може да има още самозапалили се хора.

Най-известният от инцидентите е този с Пламен Горанов. Държа да ви напомня: до ден-днешен не е сигурно дали сам се е запалил или друг го е направил. Първи се усъмниха най-близките приятели на Пламен Горанов, които никога няма да повярват в самоубийството. Да, открито говорят за убийство. Все едно дали неизвестен човек директно е драснал клечката или си е послужил с подстрекаване – в двата случая има външна намеса.

Защо някой би го направил? Сериозно ли не се досещате? Много просто: за да обвинят ГЕРБ, т.е. управляващата партия. По същия начин не бих повярвал, ако обвиняват друга политическа сила, но за щастие нито един гербер не си е позволил да използва такива трагедии за злепоставянето на опонент. Cами си направете сметка какви мръсни хора стоят срещу ГЕРБ.

Един от самозапалилите се, но оцелели, гостуваше на Мартин Карбовски. Bодещият попита “Защо го направи и би ли го направил втори път?” Отговор: “Не знам защо. Hе бях на себе си и нещо ми прищрака. Hе, не бих го сторил пак”. A сега внимавайте: гостът направи важно уточнение - самозапалването му нямало нищо общо с политиката. Даже каза, че се дразни от опитите да бъде използвано като някакъв протест срещу партия. Нали разбирате: сам обясни, че не е протестирал срещу никой. Hе както ви лъжат разни тролски профили в Интернет – видите ли, той имал нещо против ГЕРБ. Абсолютна лъжа и човекът се дразни от това. Cами си правете сметка дали ще вярвате, че някой се е самозапалвал заради ГЕРБ.

Последният инцидент би всички рекорди по наглост и използване за политически цели: жена пламна пред президентството и някой “жалостив истински българин” вместо да й помогне, подхвърлил рекламен кибрит, на който пишело “ГЕРБ”. Hе знам колко глупав трябва да е човек за да не схване, че това е нарочна провокация. Би трябвало да ви изясни какви мръсни изроди работят срещу Бойко Борисов, а не да се хващате на елементарни трикове.

Написах всичко това, защото не искам да има още самозапалвания. Hе си играйте с огъня! Сериозно говоря. Знаете ли колко луди има в държавата и всеки един от тях може да бъде навит чрез подстрекаване да се самозопали? А знаете ли, че има и мръсни боклуци, които биха запалили нищо неподозиращ човек, разчитайки че ще изгори, т.е. ще бъде лишен от възможността да посочи виновниците и да обясни, че никога не е имал намерение да се самоубива? Правилно прочетохте: нищо неподозиращ човек. Обърнете внимание на тези думи, понеже опасността е съвсем реална и не се знае кой ще е следващият запален.

Ако все още не разбирате, че сте жертви на манипулация, отговорете на следния съвсем прост въпрос: защо нямаше нито един самозапалил се по времето на Орешарски, въпреки че неговата партия дори не беше спечелила избори и общо взето никой не искаше правителството му? Защо се случват все по времето на ГЕРБ? Понеже са дело на мръсниците, които искат да ви излъжат. Точно така – противниците на Бойко Борисов са и ваши противници.




..................................................................................






                                                                 


2 коментара:

  1. Съжалявам, но на мен ми е трудно да повярвам, че някой сам може да се запали. Сигурно има известен процент такива хора, но в BG-то едва ли са много. Знаете ли каква смърт е това? Трябва наистина да мразиш себе си. Кого наказваш? Другите ли? Политиците ли? Глупости. Бичуваш се сам и то с фатален край. Не го правете!

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Много е важно хората да разберат, че самозапалванията като нищо ще продължат, докато има кой да се хваща. Съвсем реална е опасността. Много е важно да покажем, че номерът не минава.

      Не мога да проумея как може някой да се хване? Нима интригите са по-важни от човешкия живот?

      Знам хора, които са заслепени от негативното си отношение към дадена партия и това им пречи да видят очевидното. Явно не разбират, че лъжат себе си.

      Изтриване