събота, 1 юни 2013 г.

Два примера за евтини политически хватки




На едно от парламентарните заседания Делян Пеевски пада толкова ниско, че от първите редове се провиква и заплашва. В същото време председател е печално известната Мая Манолова. Попитали я от страх ли е позволила такова махленско-мутренско поведение, а тя отговорила,  че е доказала смелостта си, когато в качеството си на министър Цветанов я заплашвал.

Виждате ли колко елементарни похвати? Какво я питат, какво отговаря! Освен това е лесно да бъде смела срещу човек като Цветанов, който не е направил на никого лошо. Не броим престъпниците - много ясно, че те ще го мразят.

От друга страна Мая Манолова явно се страхува от Пеевски. Има защо! Този човек наистина владее медийният пазар, което е доказателство за многобройни контакти, и лесно ще я постави на място, ако му се "отваря".

Въпросът е ние, българите, дали искаме манипулирани медии?!

Другата хватка е любима на ДПС.

Едно време Доган, а сега Mестан - каквото и да попиташ, винаги започват с "Hие сме пазители на етническия мир". Схващате ли? Да не го забравим. Tа това си е заплаха - както и да го въртим. Cъвсем отделно показва за кой ли път, че ДПС е партия на етническа основа, а законите забраняват съществуването на такива.

Xаресва ли ви този тип водене на политика? Cвиквайте, защото в момента ГЕРБ нямат възможност да помогнат и пак ще си припомним старото "Мижи да те лажем!"




Няма коментари:

Публикуване на коментар