вторник, 29 януари 2013 г.

Струва ли си да работиш за друг?!








Повечето хора са свикнали да работят за някой и не могат да си представят живота по друг начин. Първо търсят работа, а като я намерят, чакат заплата в края на месеца. За тяхно съжаление нито работата е гарантирана,нито заплатата. Дори да ги получаваш за момента, не е сигурно докога. В същото време е трудно да започнеш свой бизнес при условие, че стари фирми фалират.

Благодарение на PTC-сайтовете има решение. Tе плащат за да гледате рекламите им. Bсяко кликане е част от цента,но да не забравяме, че това е по-малко усилие, отколкото да седнете на бюрото в службата. Ще ви дадат ли цялата надница за едно сядане? Става само ако свършите някаква работа.

Сега направете една проста сметка. Kолко е продължителността на трудовия ви ден? Mежду 8 и 12 часа.Hа повечето места задържат извънредно, което по никакъв начин не увеличава заплатата. Сложете пътя – отиване и връщане. Оказва се, че за да работите където и да е, за когото и да било, на вас ви изгарят поне 13-15 часа минимум.

Представете си, че същото време го прекарвате у дома пред компютъра, гледайки реклами в PTC-сайтовете.Прескачам допълнителните бонуси, че паралелно бихте могли да вършите и други дейности, включително завързаване на нови контакти и приятелства.

Обърнете внимание само на едно: за същите 13-15 часа колко PTC-сайтове ще обиколите, разглеждайки рекламите им срещу заплащане? 50, 100, дори повече. Ако го направите, в края на деня ще разполагате с повече пари,отколкото е дневната ви надница в която и да е фирма.

Забележете: работите за себе си, а не за друг, което означава, че усилията си заслужават, защото подобряват личното ви благосъстояние.

Пари, независими от работодател, който да ви третира като животни-изтривалки. Hе е ли чудесна възможност?! 











Unique 1:1 Traffic Exchange






Няма коментари:

Публикуване на коментар