четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Анелия за Емилия: Хубаво е да си преодолее слабостите!





Prekrasna.bg

Словесната война между бившата съпруга на бизнесмена Коко Динев –Анелия, и настоящата му половинка – Емилия, продължава с пълна сила. Все пак е нормално двете дами да не се обичат и да не си пращат цветя, имайки предвид факта, че между тях стои… мъж.
Неотдавна Емилия изригна, че не е видяла нищо хубаво от Анелия и заяви, че след време ще разкрие подробности за колежката си. Тогава тя каза, че се надява един ден да сподели това, което се крие зад „тази нейна усмивка“. Скоро след това парчето на Анелия „Да ти викна ли такси“ стана факт. По думите й песента не е посветена на съперницата й, но феновете й са на друго мнение.

„С Емилия нямам проблем. Сигурно е казала всичко това в момент на слабост. Хубаво е да си преодолее слабостите, защото ограбва само себе си”, казва Анелия пред сп. „Нов фолк“ и подчертава, че се чувства щастлива както в професионален, така и в личен план.

Никога не съм имала неразбирателства с нея!“, категорична е изпълнителката.

Тя споделя, че в момента няма гадже, но не желае да коментира личния си живот.

“Не искам да коментирам личните си усещания и взаимоотношения”, са думите на певицата.




..............................................................................................................................................





Няма коментари:

Публикуване на коментар