събота, 1 юни 2013 г.

Това ли са достойните хора, които ще оправят държавата?





Откъде се взе тази злоба по форумите? Имам чувството, че простотията всеки ден се разраства.

Последно чух, че Борисов и Цветанов са "поръчали" Делян Пеевски. Що за гнусотия?! Колко болен трябва да е мозъкът, за да измисли подобна лъжа? Kакво се случва на този род фантазьори в нормалните държави? Съд и наказание. Няма шест-пет! Ето с кого трябва да се захване Цацаров. Hамират автора и си получава заслуженото. Ако не стане, нищо хубаво не ни очаква.

Като споменах  Цацаров, той вече на няколко пъти се учудва, че 350 хиляди бюлетини се свързват с която и да било партия. Hикога не е обвинявал  ГЕРБ, т.е. това е чиста измишльотина на блогъри-мръсници, искащи хем да блеснат със сензационни "новини", хем да нажежат допълнително обстановката. Защо си го позволяват? Понеже още не им е потърсена отговорност. А би трябвало, тъй като Интернет не е виртуална клюкарница от махленски тип.

Ако искаме нормално общуване, би трябвало да попречим на откачалниците да раздават акъл. Един такъв се е самоопределил като идеалист. Знаете ли какви са идеалите му? Да обижда жени по техните блогове. После тича насам-натам и се жалва, че някой му е отговорил, а той бил ..... против обидите /!!!/.  Нима очаквате нещо положително от такъв изрод. Та той би ви ограбил, понеже така му е щукнало. Неговите разсъждения: щом ми изнася, значи е правилно. Как ще се разберем, ако правилното зависи от личните прищевки и фасони?





Няма коментари:

Публикуване на коментар