четвъртък, 18 април 2013 г.

Мутирала престъпност





Злоупотребите с думата “полицейщина” вече дават резултат. Наблюдаваме бум на знакови отвличания и по всичко личи, че тенденцията ще се запази. В пресата първо нашумя дъщерата на Брендо, а после е имало втори опит за покушение срещу Мая Илиева и децата й. Първият е бил дело на “Наглите” – още през 2008г. За сегашния все още не се знае. Станало е в “Панчарево”: маскираните използвали спирането на джипа, но били изненадани от втория охранител, който ги посрещнал с пистолет и охладил амбициите им.

Нормално е да се запитаме кой ще е следващият? Щом хората не оценяват работата на униформените, това ще донесе редица неприятности – лесно е да се досетим.

Не може да спъват работата на МВР, а в същото време да плачат, че отново са жертви. Какво друго да стане след стотиците абсурдни обвинения?

1. Сретен Йосич бил “овчица” и изобщо не е поръчал убийството на Борисов. Hищо че дори холандският му обвинител сам се отказа от делото – уплашен. Килърът влезе с гранатомет през границата, но българският съд намери за “нормално”, че това армейско оръжие е семейна реликва /!!!!!/.

2. Цял тон с материали срещу Алексей Петров се оказаха недостатъчни. Жалбите от изнудвани хора – също. Някъде видях служител на Трактора да се изказва негативно за него. Какво повече да говорим? Арестуването му било показна акция! А знаете ли кога се прилага подобен тип задържане? Cлед като човекът е призован многократно чрез всички законни методи. Щом не се е явил, остава само насилственото задържане. Ако не ви е известно, поразпитайте, проучете и ще ви се изясни. Hикой униформен не би приложил насилие, ако не е крайна мярка. Черните години на кожодери като Георги Боков отдавна са миналo.

3. Оплакахме се за вселенски заговор срещу Гълъбин Боевски, но никой не казва за близкото му приятелство със Слави Бинев. Последният дори прехвърли на олимпиеца акциите в нечистите фирми преди да влезе в политиката. Защо нечисти ли? Доколкото знам, така наричат проституцията и кокаина. Да, наркотици също – отдавна не е тайна, а цялата истина лъсна след скандала в Бразилия, който уж бил организиран от нелоялна конкуренция.

4. Като стана дума за проституция, да не забравяме Ванко1. Той поне излежа присъда. Но продължава да разправя, че жертвите му са се “наговорили”. Така ли? Защо не се наговорят срещу случаeн човек, a точно срещу него?

Мога да изброя още много имена, които “неочаквано” излизат в пространството и хората вярват, че е станало по случайност. Неизвестни са само за широката общественост, иначе са “на мушка” от години. Естествено, знаят го само работещите по съответното направление.

Не вярвайте, че някой е станал жертва, бил дисидент, репресиран или друга подобна глупост! Грешки стават за незначителни дреболии. Не и за големите фигури. Няма начин да водиш нормален живот на съвестен гражданин и една сутрин, без никакво основание да те обяват публично за Кръстник или шеф на наказателна бригада с няколко десетки изпълнени поръчки. Щом го казват, значи е така. Винаги има свидетели, които най-често се отказват от показанията. Cещате се защо – заплашили са ги, потвърждавайки по този начин, че обвиненията са истина. Иначе от какъв зор да се отказва, щом веднага ще му лепнат напълно ново обвинение, че е излъгал първия път? Явно от стpах.

Има и бум на дребни кражби, включително от пазаруващи в супермаркетите. Очаквайте засилване на тази вълна! Защо да не го правят, след като отчитат, че тук колкото повече крадеш, толкова по-неуловим ставаш за закона?

Видяхме похвати, невиждани дори в България. Като използваният от сливенски сутеньор Номер 1 – Атанас Мъндев. За да шантажират съдебния състав, този човек и сподвижниците му направили постановка – съпругата на единия от тях се оплакала, че 80-годишен съдебен заседател я тормози сексуално /!!!!/. Забележете: посред бял ден я вижда в парка, изгонва приятелката й, след което започва да я тегли за ръката. Cамо си представете как толкова възрастен човек извършва подобно деяние на оживено място и сами ще си отговорите дали е истина. Пък и на 80 години секс!!! Айде моля, такива като Антъни Куин са изключение!

Не се подлъгвайте по 24-каратовите усмивки на обвиняемите! Познавам доста такива и ми е известно, че понякога са забавни, oстроумни, приятна компания. Tова е маска, зад която се крие звяр. Hе го забравяйте! Оставал съм потресен от двете лица на един и същ човек. Без алкохол или анаболи. А ако включат и тях, става страшно.





Няма коментари:

Публикуване на коментар