петък, 15 март 2013 г.

Елитът в лицето на Евгени Минчев






Известният паркетен лъв Евгени Минчев явно не се уморява да учи българите на етикеция. Някогашният ватман още преди години успя да се пласира като неповторим естет и познавач на модата, а сега напомня, че никога не са му искали диплома и всъщност знанията в своята област дължи единствено на себе си.

Всичко това е адски глупаво, защото налагането на марки и поведение е напълно изкуствено и принадлежи към похватите за зомбиране на населението. Още по-странно е, когато ги пласират хора от сорта на Евгени Минчев – за негово нещастие той е най-известен не със знания, а с пиянските си изпълнения по разни гей-партита.

За никой не е тайна лявата му ориентация, но да я оставим настрана. По-голям шок е, когато кръшният Евгени започне да ни учи на възпитание. Този човек, прочут с честите си скандали и обиди по незначителни поводи, гостуваше в телевизионно предаване и основната му теза бе съветът да използваме по-често думите “Добър ден”, “Извинявай” и “Благодаря”. Действително е полезно и културно. Ама защо точно Mинчев да го казва, след като е известен точно с обратното?!

Така, де: ватман преди, ватман сега, ватман завинаги … !






Няма коментари:

Публикуване на коментар